Wim Habing overleden

Geplaatst op: 18 december 2016

Op zondag 18 december is Wim Habing op 71 jarige leeftijd overleden.
Wim was een gewaardeerd lid van onze vereniging en speelde nog altijd vol overgave op de interne avond.
Wim zou vandaag invallen in het 3e team, echter enkele minuten voor aanvang vernamen we het trieste nieuws.

Het bestuur wenst namens alle leden de familie veel sterkte met het verwerken van het verlies.

 

Terug naar het nieuwsoverzicht

Reacties

Frank Dupont schreef:

Geschokt was ik toen ik vandaag pas via het email-bericht van Dai vernomen heb dat onze trouwe schaakgenoot Wim Habing afgelopen zondag, kort voor de externe speelronde en zo kort voor de feestdagen, is overleden. Via dit bericht wens ik zijn familie en vrienden heel veel sterkte toe met het zo plotselinge verlies van Wim.

Carmen Haffmans schreef:

Ik kende Wim van het schaken via internet. We hebben elkaar nooit fysiek ontmoet. Elke dag speelden we al jarenlang tegen elkaar. Via het schaakspel konden we ook met elkaar chatten. Zo leerden we elkaar wat beter kennen. We waren goed aan elkaar gewaagd. Het was altijd goed inspannen om van elkaar te winnen. De laatste dagen wachtte ik tevergeefs op een zet van Wim. Ik begon me zorgen te maken. Dit was niets voor Wim. Wim was altijd erg attent met doorgeven als hij niet kon spelen. Omdat ik ongerust was, ben ik op internet op zoek gegaan naar het telefoonnummer van Wim. Tot grote ontsteltenis ontdekte ik, dat Wim is overleden. Dat was een grote schok en ik heb de nodige traantjes moeten wegpinken. Langs deze weg wil ik zijn vrouw, kinderen en kleinkinderen en familieleden heel veel sterkte wensen bij de verwerking van dit verlies. Ik zal mijn dagelijks schaakmaatje moeten missen.
Wim, rust zacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

\