Locatie(s)

Senioren : Speelavond dinsdag 20:00 uur

Speellocatie Externe wedstrijden 1ste team:

Ontmoetingscentrum (naast de Minderbroederskerk)
Minderbroederssingel 15f,  6041KG Roermond
Telefoon: 06-53443569 (beheerder de heer Dumee).

Routebeschrijving: vanaf de A2: Neem afslag 40 Kelpen / Roermond. Volg de N280 naar Roermond. Na de maasbrug eerste afslag naar rechts (Buitenop / Roerkade). Op de rotonde linksaf (driekwart rond) de Bisschop Lindanussingel. Na 250 m zit U op de Minderbroedersingel. Het ontmoetingscentrum ligt aan de linkerkant naast de Minderbroederkerk (schuin tegenover de Brandweerkazerne). Beperkte parkeerplaats voor het ontmoetingcentrum beschikbaar voor gasten, op de oprit binnen het hek.

Routebeschrijving vanaf de A73 vanuit noorden: Neem bij Roermond de afslag naar Haelen / Outlet Centrum. Volg de weg gedurende 3km (voorbij het Outlet Centrum) en sla linksaf de Buitenop in (stoplicht voor de Maasbrug bij benzinepomp). Op de rotonde linksaf (driekwart rond) de Bisschop Lindanussingel. Na 250 m zit U op de Minderbroedersingel. Het ontmoetingscentrum ligt aan de linkerkant naast de Minderbroederkerk (schuin tegenover de Brandweerkazerne). Beperkte parkeerplaats voor het ontmoetingcentrum beschikbaar voor gasten, op de oprit binnen het hek.

Routebeschrijving vanaf de A73 vanuit zuiden: Neem afslag 21 Linne / Roermond Centrum. Volg richting Roermond over rijksweg N271. Ga na 3,3 km op het Zwartbroekplein linksaf, na 225 m bent U gearriveerd bij het Ontmoetingscentrum. Het ontmoetingscentrum ligt aan de rechterkant naast de Minderbroederkerk (schuin tegenover de Brandweerkazerne). Beperkte parkeerplaats voor het ontmoetingcentrum beschikbaar voor gasten, op de oprit binnen het hek

Speellocatie Externe wedstrijden overige teams:

Jo Gerris sporthal (Jo Janssen zaal)
Achilleslaan 2a
6042 JV Roermond
0475-329306

\