Pionneke op dreef in landelijke competitie

Geplaatst op: 2 februari 2020

In de KNSB-competitie 2019-2020 zijn inmiddels vijf van de negen ronden gespeeld. Tot nu toe bleven verslagen uit en waren de prestaties van onze helden op het nationale strijdtoneel in nevelen gehuld. Inmiddels is het eerste team bezig aan een glorieuze opmars die niet onvermeld kan blijven.
De hoogste tijd  om terug te  blikken op  de  eerste  seizoenshelft  van  Pionneke  1  in  klasse  2D  van  de  landelijke competitie.
Lees hier het verslag van de eerste 5 ronden:
Verslag_ronde1tm5

Terug naar het nieuwsoverzicht

Reacties

Ger Janssen ( alias schwindelaar) schreef:

Mooi stukje Joost!
De vijfde ronde zorgde voor een aantal hartpatiënten bij het aanschouwen van de laatste partijen…. met een geweldige apotheose! Wat ik mis in het verslag is een quote van teamleider Ivan of we nou veilig zijn tegen degradatie of niet. 😂 Dat woord willen we rest van het seizoen niet meer horen Ivan!

Ivan schreef:

De teamcaptain heeft er wel voor gezorgd dat onze “vaste invallers”, waaronder onze topscoorder, elke ronde hebben gespeeld in de strijd tegen degradatie.
Volgende ronde weer een erg belangrijke. Mochten we verliezen dan kan het alle kanten op. Denk dat ik weer een beroep moet doen op iedereen ;).

Leuk dat je een stukje hebt geschreven Joost.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

\