René Mussen wint 25 jarig jubileumtoernooi Aaj Pionne

Geplaatst op: 30 oktober 2018

Vrijwel alle Aaj Pionne (t.w. 32) namen deel aan de jubileumfestiviteiten en het jubileumtoernooi bestaande uit zes rapidpartijen. In een zeer gezellige sfeer werden diverse mooie partijen geschaakt. Uiteindelijk werd René Mussen de verdiende winnaar met 5,5 punten uit 6 partijen.

Hij versloeg oud Pionneke voorzitter Wiel Scheeren in hun onderlinge partij die zich daardoor tevreden moest stellen met de tweede plaats. Gedeeld derde werden uiteindelijk Jos Lankreijer en Leon Smeets.

Alle Aaj Pionne lieten zich het lekkere buffet goed smaken. Daarnaast werden zij verrast door Henk de Witte met zijn pianospel en het door hem gecomponeerde lied ter ere van het jubileum. Uiteraard dient ook de vocalist in de persoon van Marius Hekker hierbij genoemd te worden.

Tot slot werden de prijzen uitgereikt door Henk Coolen, die tevens aangaf te stoppen met het wedstrijdschaak omdat dit hem wat zwaar ging vallen en hij niet meer de vereiste concentratie lang genoeg kon opbrengen. Vanzelfsprekend is dit een groot gemis voor de Aaj Pionne. Tenslotte is Henk een van de oprichters van het schaakgenootschap. We hopen hem nog regelmatig te kunnen begroeten op de woensdagmiddagen.

Terug naar het nieuwsoverzicht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

\